Yeni Görünüm

Gösterim: 129

2025-1-TR01-KA131-HED-000315248 Projesi Erasmus+ Personel Ders Verme ve Eğitim Alma Hareketlilikleri Başvuru Sonuçları (İlk Yerleştirme) Açıklanmıştır

ERASMUS+ PERSONEL HAREKETLİLİĞİ SONUÇ AÇIKLAMA TAKVİMİ (GÜNCEL)

Erasmus Sonuç Açıklanma

01.07.2026

Sonuçlara İtiraz İçin Son Gün

04.07.2026

Nihai Yerleştirme Sonuçlarının İlanı

08.07.2026

Bilgilendirme Toplantısı

14.07.2026

Feragat Bildiriminde Bulunması İçin Son Gün

31.07.2026

Hibesiz Hareketlilik Talebi İçin Son Tarih

31.07.2026

* Bilgilendirme toplantısı için toplantı linki ve saat bilgisi hareketliliğe hak kazanan personelimize e-posta yoluyla bildirilecektir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi 2025 Erasmus+ Personel Hareketliliği Seçim Komisyonu Kararı ile güncellenen puanlama sistemi dikkate alınarak programdan yararlanacak asil ve yedek katılımcılar belirlenmiştir. 2025-1-TR01-KA131-HED-000315248 Projesi Erasmus+ Personel Ders Verme ve Eğitim Alma Hareketlilikleri Başvuru değerlendirme sonuç listeleri aşağıda sunulmuştur, ek olarak başvuru yapan katılımcılar https://turnaportal.ua.gov.tr adresinden e-devlet ile giriş yaparak sonuçlarına ulaşabilirler.

Adaylar 4 Temmuz 2026, saat 17:00’a kadar itirazlarını gerçekleştirebilir. İtirazlar, ilgili belgeleriniz ile erasmus@bandirma.edu.tr adresine yazılı olarak yapılacaktır.

Gelen itirazların değerlendirilmesinin ardından 8 Temmuz 2026 tarihinde kesin sonuçlar açıklanacak ve kazanan adaylara süreç hakkında bilgilendirme yapmak için toplantı düzenlenecektir.

Kazanan Adaylar 31 Temmuz 2026, saat 17:00’a kadar feragat edebilir. Feragatlar, feragat dilekçesi (belge için tıklayınız) ile erasmus@bandirma.edu.tr adresine yazılı olarak yapılacaktır. Bu tarihten sonra mücbir sebep olmadan yapılacak feragatlardan bir sonraki başvuru döneminde puan kırılacaktır.

Yedek ve Hak kazanamayan Adaylar 31 Temmuz 2026, saat 17:00’a kadar Hibesiz olarak hareketlilikten faydalanmak istediğini, hibesiz yararlanma talebi dilekçesi (belge için tıklayınız) erasmus@bandirma.edu.tr adresine yazılı olarak bildirmeleri gerekmektedir.

Puan eşitliği durumunda, eşitlik bozulana kadar sırasıyla aşağıdaki öncelikler uygulanmıştır.

1. Hizmet süresi fazla olan personele,

2. Dil puanı yüksek olan personele,

3. Daha önce personel hareketliğinde yer almayan veya az sayıda yer alan ülke ve yükseköğretim kurumu ile hareketlilik faaliyeti gerçekleştirmeyi planlayan başvurulara öncelik tanınır.

Ekteki listede ismi belirtilen personelin 2025-1-TR01-KA131-HED-000315248 No’lu Proje İçin Erasmus+ Ders Verme ve Eğitim Alma Hareketliliği Programına hibeli olarak katılmalarına karar verilmiştir.

Kabul mektubu sunmayan Kazanan Adayların 01.11.2026 tarihine kadar kabul mektuplarını sunmaları gerekmektedir. Kabul mektubu sunamayan adayların hakkı sırayla ilan sonuçlarında belirlenen YEDEK adaylara geçecektir. Sırası gelen bir YEDEK adayın 01.01.2027 tarihine kadar kabul mektubu sunmuş olması gerekecektir.

Not: E-devlet sisteminden e onaylı hizmet-hitap (E-devlet sistemi üzerinden alacağınız barkodlu Sosyal Güvenlik Kurumu Hitap Hizmet Dökümü belgesini yükleyiniz) belgesini başvuru sırasında iletmeyen kabul hibeli kazanan ve yedek adayların sisteme hitap hizmet (ssk dökümü uygun değildir) belgelesini yüklemeleri gerekmektedir.