Erasmus+ Programı Teslim Edilmesi Gereken Belgeler

Sevgili Öğrenciler,

Erasmus+ Programı için 5-30 Ocak 2018 tarihleri arasında getirmeniz gereken belgeler aşağıdaki gibidir. Başvurular Dış İlişkiler Koordinatörlüğüne yapılacaktır.

• Giden Öğrenci Bilgi Formu
  • Transkript
  • Kimlik Fotokopisi

Süreç içinde gerek duyulacak tüm belgelere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Kesin Sonuçlar açıklandıktan sonra başarılı olan öğrencilerden sürece dair diğer belgeler istenecektir. Bu süreç için ayrıca oryantasyon eğitimi yapılacaktır.

Not: Giden Öğrenci Bilgi formu site üzerinden indirilip doldurulacaktır. Öğrenci İşleri veya YDYO bu belgeyi vermekle yükümlü değildir. Ayrıca formda doldurulması gereken tüm alanlara dair bilgiler sitemizde bulunmaktadır.

Not: Staj Programı için başvuru yapan öğrencilerin, formdaki tercih kısmına “Staj Programı” yazması yeterlidir.

Not: Başvuruları Dış İlişkiler Koordinatörlüğüne yapınız, Kazım Hoca veya Yabancı Diller Yüksekokulu başvuru almamaktadır.