Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

ERASMUS YABANCI DİL SEVİYE TESPİT SINAVI SONUÇLARI

4 Ocak 2018 tarihinde yapılan ERASMUS Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavının güncel sonuçları ektedir.

Yabancı Dil Sınav puanı, 55 ve üzeri olan öğrenciler 30 Ocak 2018 saat 17.00'a kadar I) Giden öğrenci Bilgi Formu II) Transkript III) Kimlik fotokopisi ile Dış İlişkiler Koordinatörlüğüne başvuralarını yapabilirler.

Yoğun sorular üzerine;

Not 1: 55 puan barajının altında not alanlar transkript notları veya herhangi başka bir durumdan dolayı Erasmus yapmaya hak kazanmış sayılmazlar.

Not 2: Bir bölümde başarılı olan kimsenin olmaması "Başarısızlar arasından en başarılı olanın seçileceği" anlamına gelmemektedir."

Not 3: Yabancı Dil Sınav sonucunda 55 puan barajının altında not alanların evrak teslim etmesine gerek yoktur.

Not 4: Yabancı Dil Sınav sonucunda başarılı olanların istenen belgeleri 30 Ocak 2018 Saat 17:30'a kadar Dış İlişkiler Koorinatörlüğüne teslim etmesi gerekir.

Not 5: Bir sonraki Erasmus başvurularının Eylül ayında alınması planlanmaktadır.

Nihai sonuçlar ve  kazanan adayların sonraki işlemlerine dair bilgiler 10 Şubat 2018 tarihinde Üniversitemiz web sitesinde ilan edilecektir.