Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2018

ERASMUS+ DEĞİŞİM HAREKETLİLİĞİ ve YABANCI DİL SINAVI HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU

Değerli Öğrenciler,
Erasmus+ Değişim Programı Öğrenim ve Staj Hareketliliği ile ilgili bilgilendirme toplantısı 4 OCak 2019 günü yapılacak Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı ile aynı gün saat 15.00'te Rektörlük Konferans Salonunda yapılacaktır.

Programdan faydalanmak isteyen öğrencilerin 17-29 Aralık 2018 tarihleri arasında ilgili Fakülte/MYO/Enstitülerin öğrenci işlerine isimlerini yazdırarak kayıt olmaları gerekmektedir. Sınavdan 55 ve üstünde puan alan öğrenciler Erasmus+ programına başvuru yapabileceklerdir.

NOT: Erasmus+ Programı kapsamında yaptığımız anlaşmaları sayfamızdan inceleyebilirsiniz. Ayrıca, imza aşamasında olduğumuz üniversiteler bulunmakta ve nihai liste 10 Şubat 2019 tarihinde sayfamızda güncellenecektir.

NOT: Mayıs 2018'de yapılan sınavdan 55 ve üstünde not alan öğrencilerin puanı bu başvuru için geçerlidir.

NOT: YDS ve YÖKDİL sonuçları, üniversitemizce yapılan sınav ile eşdeğerdir.

Sorularınız için erasmus@bandirma.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.