Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2024

Belge 5

İlk Başvuru

Öğrenci Staj Hareketliliği Başvuru Formu

Yabancı Dil Sınavı Sonuç Belgesi (TÖMER merkezi sınavına girecekler hariç)

Transkript

Özgeçmiş

Davet Mektubu (Gidilecek kurumdan öğrenci tarafından temin edilecektir. Başvuru için orjinal, taranmış ya da faks yoluyla gelen imzalı belgelerin hepsi kabul edilmektedir. Belgede öğrencinin Erasmus Staj Hareketliliği faaliyeti kapsamında çalışacağı konu ve net tarihler belirtilmelidir.)

Gitmeden Önce

Learning Agreement For Traineeship (Training Agreement)

Sözleşme – Doldurulmadan önce Ziraat Bankasından vadesiz avro hesabı açtırılmalıdır. Ofise gelerek imzalanacaktır)

Erasmus Öğrenci Beyannamesi

Gittikten Sonra Gönderilecek

Learning Agreement For Traineeship (Training Agreement) (eğer anlaşmada değişiklik söz konusu ise)

Dönerken Getirilecek

Katılım Belgesi (Karşı kurumun antetli kağıdına  basılmış ya da LA belgesinin “after the mobility” kısmı onaylatılarak; ıslak imzalı, mühürlü, staj faaliyetinizin detayları ve başlangıç-bitiş  tarihlerinin net olarak belirtilmiş olması gerekmektedir.

Döndükten Sonra Ofise Sunulacak

Nihai Rapor (Mobility Tool üzerinden, doldurulacaktır)

Katılım Sertifikası / LA After the mobility

Pasaport Fotokopisi