Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

Gösterim: 1037

2016 - 2017 Yılı Mezuniyet Törenimiz'in Ertelenmesi ile İlgili Açıklama

Sevgili Öğrencilerimiz,

19 Haziran 2017 - Pazartesi günü düzenlenmesi planlanan ve duyurusu yapılmış olan 2016 - 2017 Eğitim-Öğretim yılı mezuniyet törenimiz, hava muhalefeti nedeniyle 20 Haziran 2017 - Salı günü saat 17:00'ye ertelenmek zorunda kalınmıştır.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, AKOM ve ilgili tüm birimlerle son dakikaya kadar hava durumu yakından takip edilerek gerekli değerlendirmeler yapılmıştır. 19 Haziran Pazartesi günü gün boyunca sağanak yağış ve akşam saatlerinde de gök gürültülü sağanak yağış olacağı bilgisinin netleşmesi üzerine ve Bandırma'da alternatif olarak programın icra edilebileceği 7.000 kişi kapasiteli bir kapalı mekanın bulunmaması nedeniyle, mezuniyet törenimiz 20 Haziran 2017 - Salı gününe ertelenmek mecburiyetine kalınmıştır.

Mezuniyet törenimiz için Bandırma'ya gelen misafirlerimizin gerek iş yerlerinden izin durumları, gerekse memleketlerine dönüşlerinde yaşayacakları bilet sorunları nedeniyle üzgün olduğumuzu belirtiriz.

Ancak 20 Haziran 2017 - Salı günü öğle saatlerine kadar yağışın süreceği, öğleden sonra ise havanın açık olacağı ilgili birimler tarafından öngörülmektedir. Mezuniyet törenimizin teknik hazırlıklarının ve gerçekleşme safhasının yağış altında yürütülemeyeceği de göz önünde bulundurulmalıdır.

Siz sevgili öğrencilerimizin ve değerli ailelerinin zorunluluktan kaynaklanan bu değişikliği anlayışla karşılamanızı temenni ederiz.

Mezuniyet coşkumuza ve tören sonrasında kurulacak olan iftar soframıza katılımınız bizleri onurlandıracaktır.

Saygılarımızla