ERASMUS PROGRAMI ÖĞRENCİ DUYURUSU

ERASMUS+ PROGRAMI HAKKINDA ÖĞRENCİ DUYURUSU

Sevgili Öğrenciler,

2018-2019 Akademik yılında Erasmus+ Programı ile yurtdışında eğitim görmek veya staj yapmak isteyen öğrencilerimiz için Başvuru Süreci ve Yol Haritası aşağıdaki gibidir.

4-15 Aralık 2017: Bölüm sekreterliklerine Yabancı Dil Sınavı için kayıt olunacak.

4 Ocak 2018: Yabancı Dil Sınavı

5 Ocak- 30 Ocak 2018: Erasmus+ Sitesinden (erasmus.bandirma.edu.tr ) yayınlanacak başvuru belgelerinin Dış İlişkiler Koordinatörlüğüne teslim edilmesi.

10 Şubat 2018: Kazanan ve yedeklerin duyurulması

Bu tarihten sonra Erasmus+ Programına seçilen öğrenciler ile gerekli prosedür yürütülecektir.

NOT: Anlaşmalı olduğumuz üniversiteler 1 Ocak 2018 tarihinde sitemizde görüntülenebilecektir.

Sorularınız için erasmus.bandirma.edu.tr sitemizi inceleyin, sık sorulan sorular kısmını iyice okuyun, oinan@bandirma.edu.tr adresine mail gönderin.