Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2018

ERASMUS+ DEĞİŞİM HAREKETLİLİĞİ HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU

Değerli Öğrenciler,
Erasmus Koprdinatörlüğümüzce 2018 Mayıs ayında yapılan Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı sonuçlar; Erasmus+ Programı için gelen bütçe kapsamında Ocak ayında yapacağımız başvurularda değerlendirilecektir.
2019 Ocak ayında 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı için Erasmus başvurularını alacağız ve başarılı öğrencileri Güz döneminde programdan faydalandıracağız.

NOT: Dördüncü sınıf öğrencileri staj için başvuru yapabileceklerdir. Staj yerlerini bulma konusu öğrencilere ait olduğu için programdan faydalanmak isteyen öğrencilerin şimdiden staj yeri çalışmalarına başlamaları tavsiye edilir.

NOT: Mayıs ayında yapılan sınavın sonuçları Ocak ayında yapılacak başvurularda geçerli sayılacaktır.

NOT: Üniversite olarak, periyodik şekilde Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavları yapacağız. Bu sınavların amacı seviyenizi belirlemek ve olası Erasmus+ başvurularında geçerli puana sahip olanları değerlendirmeye almaktır.

Sorularınız için erasmus@bandirma.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.